Werkwijze

Voordat we starten met het coachtraject plannen we eerst een telefonisch kennismakingsgesprek in, daarin bespreken we de hulpvraag vanuit ouders en zal ik een eerlijk advies geven of mijn aanbod passend is. 

Kennismakingsgesprek

Na een telefonisch kennismakingsgesprek nodig ik u graag uit voor een 'live' kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan bij u thuis plaatsvinden of op school. Voorafgaand aan dit gesprek zal ik u een vragenlijst opsturen waardoor ik een duidelijker beeld krijg van de hulpvraag, van het kind en van de thuissituatie. Dit gesprek is kosteloos. 

Sessies

Als kindercoach kijk ik naar wat uw kind nodig heeft om zich zelfverzekerder te voelen en om sterker in eigen schoenen te staan.  We gaan op zoek naar zijn of haar kwaliteiten en we werken aan de hulpvraag. Op deze manier leert het kind meer over zichzelf, maar wordt er ook inzicht gegeven  in het gedrag, in bepaalde emoties en gaan we leren hoe we daar dan mee omgaan.

 

Tussengesprek/ eindgesprek

Afhankelijk van hoe het traject verloopt plan ik na ongeveer 4 sessies een tussengesprek of een eindgesprek in.

Het tussengesprek
Bij het tussengesprek nodig ik ouders uit om samen te kijken naar welke ontwikkeling het kind doormaakt. We bespreken wat we hebben gedaan tijdens de sessies, voorafgaand aan het gesprek bespreek ik met het kind wat ik wel en niet deel met ouders. Vertrouwen en veiligheid staan altijd voorop!
Ook hoor ik graag hoe het thuis gaat en denk ik graag met jullie mee. Ook zal ik tips meegeven als daar behoefte aan is.

Het eindgesprek
In het eindgesprek nodig ik ouders en het kind uit om samen stil te staan bij wat er is gebeurt tijdens het traject. Welke stappen zijn er gezet, wat heeft het kind geleerd of overwonnen, welke groei hebben ouders doorgemaakt? We staan samen stil bij het succes en dat mag ook gevierd worden! 

Tarieven

Kennismakingsgesprek
Duur: ca. één uur
Kosten: €30,-

Sessies
Duur: ca. één uur
Kosten: €60,-

Tussen/ eindgesprek
Duur: 30 - 60 minuten
Kosten: €30 - €60,-