Krachtkids: 

Uw kind in zijn kracht

Wij geloven dat kinderen leren door te doen!
Geen serieuze gesprekken, maar sport en spel.
Daardoor gaat uw kind stralen.
Uw kind leert zo om stevig te staan, grenzen te stellen en te respecteren.

Wat is Krachtkids?


Krachtkids is een sportclub voor alle kinderen, in de leeftijd van 5 - 12 jaar. De trainingen zijn voor kinderen die wat sterker in hun schoenen mogen staan. Dit doen wij door middel van sport! Onze ervaring is dat dat het voor kinderen makkelijker maakt om op deze manier nieuwe vaardigheden aan te leren.
 
Door leuke sportieve (boks)oefeningen, geïnspireerd op de populaire weerbaarheidstraining ‘Rots en Water’, komen de kinderen echt in hun eigen kracht te staan.

Waarom Rots en Water?

Rots & Water is een weerbaarheidstraining die gaat over het bevorderen van een positieve ontwikkeling van sociale en emotionele competenties. Ook gaat het over het ontwikkelen van het kind als 'eigen' persoon en over hoe we omgaan met anderen, ook in lastige situaties. Het opkomen voor jezelf!

Bij Krachtkids bieden we aan mix aan tussen Rots & Water- oefeningen en actief bewegen, we hebben gezien dat het concept van Krachtkids werkt. De kinderen hebben lol, worden sterker, en ‘stiekem’ leren zij ook krachtiger te staan in zichzelf. 

Praktische informatie


We werken in leeftijdsgroepen, namelijk;
1. De Krachtninja's, deze groep is voor kinderen tussen de 5 en 8 jaar.
2. De Krachtpatsers, deze groep is voor kinderen tussen de 9 en 12 jaar.