Lotte Oosterhout


Mijn naam is Lotte Oosterhout, 26 jaar en ik woon in Woudenberg. Sinds september 2022 heb ik het stokje 'Krachtkids' mogen overnemen van Gerdine Vos van Reboot Sportcoaching. Deze uitdaging heb ik met beide handen aangegrepen en uiteindelijk is het zo gegroeid dat we zelfs zijn gaan uitbreiden naar Woudenberg. Trots op deze mooie ontwikkelingen!

Naast de weerbaarheidstrainingen ben ik ook Kindercoach, zie mijn andere pagina op deze website. Een ontzettend mooi vak waarbij ik kinderen bewust maak van hun eigen kwaliteiten en ze begeleidt in de stappen die ze maken in hun eigen ontwikkeling. 

Heeft u vragen over het gedrag van uw kind of wilt u uw kind net dat beetje meer zelfvertrouwen meegeven? Neem dan contact met mij op, ik kijk graag met u mee.

Gerdine Vos


Ik ben Gerdine! Ik ben Social worker, kindercoach én sportcoach. Vanuit die combinatie is Reboot Sportcoaching ontstaan en later Reboot Krachtkids. Ik ben SKJ geregistreerd en ben vooral achter de schermen bij Krachtkids betrokken, ik ondersteun Lotte en Merlot waar nodig. Ik vind het super om te zien hoe Reboot Krachtkids zich ontwikkeld en er steeds weer nieuwe kinderen lekker hun energie kwijt kunnen bij Lotte en Merlot!